Zveme vás na Cestovatelský festival GO KAMERA 16.–19. LEDNA 2020 v Brně

Publikováno: 14. ledna 2020 | autor Redakce
bulletin--festival-go-kamera-2020-stranka-01.jpg

Zveme vás na 23. ročník cestovatelského festivalu GO KAMERA na výstaviště do Brna. Letošním tématem jsou slavní cestovatelé Jiří Hanzelka a Miroslav Zikmund.

Celý festival odstartuje přednáškový blok věnovaný této cestovatelské legendě.

Vystoupí zástupci zlínského Muzea HZ Pavel Hrubec a Magdalena Preiningerová. Vzpomínat na zážitky s panem Zikmundem bude i legendární účastník Rallye Dakar Karel Loprais. Do Brna zavítají i herci Zlínského divadla a předvedou fragment z úspěšného divadelního vystoupení Palubní deník HZ. Poslední beseda tohoto dne bude věnována financování cest H+Z v podání Petra Horkého a Miroslava Náplavy.

Předposlední přednáškový blok celého festivalu bude věnován unikátnímu projektu Po stopách HZ. Dva mladí muži se vydali po stopách asijské cesty Zikmunda a Hanzelky. Dnešníma očima hleděli na stejná místa, jako kdysi před šedesáti lety jejich slavní předchůdci. Fotili, natáčeli, bavili se s lidmi a zjišťovali, jak moc se svět změnil. Kde stálo několik chalup, tyčí se dnes mrakodrapy. Vznikla tak fotoanabáze dvou kluků, kteří neposlechli rady „zkušených“, aby neblbli a dělali něco pořádného, jako pocta Miroslavu Zikmundovi k jeho stým narozeninám. Více o tomto vystoupení

go-kamera-2020-program-a2-----kopie.jpg

go-kamera-2020-program-a2--2.jpg


Místo konání

BVV – areál brněnského výstaviště, pavilon P

Výstaviště 1
Brno 603 00
Google Maps

Permanentka na festival GO KAMERA = o víkendu vstupenka na veletrh!

Návštěvníci festivalu GO KAMERA, kteří mají zakoupenu permanentku na víkend anebo celý festival, mohou využít volný vstup také na veletrh GO a Regiontour včetně FOOD festivalu v pavilonu F. Vstupenky na festival lze zakoupit výhradně na pokladně festivalu v Pavilonu P nikoliv na pokladnách výstaviště!

Vstupenky a permanentky

DŮLEŽITÉ – Festival GO KAMERA nově v pavilonu P

Program festivalu se letos poprvé odehrává přímo v kongresových prostorách pavilonu P v areálu BVV. Přístup do budovy je z ulice Bauerova (naproti koupališti Riviéra). Zde zakoupíte vstupenku na festival GO KAMERA. Majitelé permanentek pak mohou vstoupit i do prostor samotného veletrhu.

gokamera-mapa-bvv-logo.jpg

Parkoviště

  • Hlavní parkoviště se nachází přímo před pavilonem.
  • Další možností je parkování na ulici Hlinky nebo Bauerova a na plochách v okolí brněnského výstaviště.

MHD

  • Autobusová linka 44 a 84 zastavuje přímo u brány č.7, která leží přímo u pavilonu P.
  • Tramvaj č. 1 zastávka Pisárky a poté cca 750 metrů pěšky podél obvodu areálu výstaviště.

 

Více najdete na www.GOKAMERA.CZ

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.