Z klubů a fotokroužků – FOTOKLUB PRAHA

Publikováno: 30. dubna 2020 | autor Redakce
Z klubů a fotokroužků – FOTOKLUB PRAHA

Angelo Purgert, mezinárodně uznávaný český fotograf a lektor, založil v září 2018 Fotoklub Praha. Zajímavostí je, že ve více než stoleté historii českých fotoklubů neexistoval žádný s názvem našeho hlavního města. Motem Fotoklubu Praha je Laska k fotografii. Text: Angelo Purgert, foto: členové Fotoklubu Praha, www.fotoklubpraha.cz

Od začátku vkládá Angelo do fotoklubu hodně energie a neustále ho rozvíjí. V současné době Fotoklub Praha nabízí svým členům besedy s významnými osobnostmi fotografie, neformální klubová setkání, výlety, workshopy, výstavy a soutěže.

Miroslav Kirinovič, Světlo a stínMiroslav Kirinovič, Světlo a stín

Panovnice, Monika KleinováPanovnice, Monika Kleinová

Pro téměř stovku členů funguje bazar, poradna, fotoknihovna a mnoho dalšího. Fotoklub je otevřený pro všechny fotografy z České republiky. Jedinou, ale velmi důležitou, podmínkou přijetí je…

Celý článek najdete ve voňavém kvetnovém čísle FOTOVIDEO.

Je na čase ušetřit, a ještě získat praktickou a potřebnou věc. Rok 2020 prožijte s naším časopisem, který vychází pravidelně koncem každého kalendářního měsíce. Objednáte si ho a dostanete po zaplacení výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru. Objednejte si tedy raději hned a vybírejte v časopise na stranách 96 a 97 a také elektronicky například na:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

https://www.send.cz/casopis/779/foto-video/

https://foto-video.magaziny.cz/

https://predplatit.cz/detail/foto-video/200/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji, a ještě k tomu ta cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! UŠETŘÍTE!

 

Už máte voňavé květnové FOTOVIDEO? Podívejte se, co v něm najdete: ZDE.

Voňavé květnové FOTOVIDEOVoňavé květnové FOTOVIDEO – vychází 30. 4. 2020

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.