Sleva 25 % na novém Fomio.cz

Publikováno: 21. května 2020 | autor Redakce
Sleva 25 % na novém Fomio.cz

Společnost Olympus v České republice spustila začátkem května tohoto roku nový internetový obchod Fomio.cz, kde prodává výrobky většiny značek, které zastupuje na tuzemském trhu.

Jak je dobře známo, Olympus zastupuje v České a Slovenské republice několik významných světových značek, které svým sortimentem vhodně doplňují výrobky Olympus. Mezi ně patří Lowepro (brašny, batohy), Joby (kloubové stativy, držáky), National Geographic (brašny a stativy), Velbon (stativy a monopody), Jupio (akumulátory, nabíječky, blesky, LED světla) a další. Pro tři zmíněné značky (Lowepro, Joby a Velbon) Olympus provozuje také internetové obchody. Všechny tyto e-shopy budou postupně vypnuty a nahrazeny jedním společným internetovým obchodem s názvem www.fomio.czSleva 25 % na novém Fomio.czCílem tohoto rozhodnutí je zkonsolidovat všechny zastupované značky pod jednu digitální platformu a nabídnout tak zákazníkům kompletní nabídku výrobků na jednom místě. Nezanedbatelnou výhodou je také jednodušší a levnější správa z pohledu administrativy a marketingu. Do budoucna se plánuje, že se počet zastupovaných značek bude dále rozšiřovat.

Stejně jako u internetového obchodu Olympus www.olympusobchod.cz , bude i na tomto projektu Olympus spolupracovat s obchodní firmou Sotution Partner.Sleva 25 % na novém Fomio.cz

Zahajovací sleva 25  % na vše!

Speciální zahajovací sleva 25  % platí na kompletní sortiment výrobků v e-shopu Fomio, kromě výrobků označených ikonami Akce nebo Výprodej, u kterých je většinou sleva ještě vyšší. Slevu můžete využít na jeden i několik výrobků najednou. Pro uplatnění slevy 25 % postupujte následovně.

a)      Vybrané výrobky v e-shopu Fomio vložte do nákupního košíku

b)     Do pole „Mám akční kód“ vložte tento kód: AKCE-2020-SL25

c)      Dokončete nákup

POZOR!

Akce platí na všechny objednávky uskutečněné od 15. 5. do 31. 5. 2020. Pří nákupu zboží v hodnotě nad 1.000 Kč máte dopravu, vč. dobírky, v rámci České republiky zcela zdarma.

Přejeme vám příjemné nakupování.

Je na čase ušetřit, a ještě získat praktickou a potřebnou věc. Rok 2020 prožijte s naším časopisem, který vychází pravidelně koncem každého kalendářního měsíce. Objednáte si ho a dostanete po zaplacení výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru. Objednejte si tedy raději hned a vybírejte v časopise na stranách 96 a 97 a také elektronicky například na:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

https://www.send.cz/casopis/779/foto-video/

https://foto-video.magaziny.cz/

https://predplatit.cz/detail/foto-video/200/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji, a ještě k tomu ta cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! UŠETŘÍTE!

 

Už máte voňavé květnové FOTOVIDEO? Podívejte se, co v něm najdete: ZDE.

Voňavé květnové FOTOVIDEOVoňavé květnové FOTOVIDEO – vychází 30. 4. 2020

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.