S Instaxem do ZOO

Publikováno: 5. dubna 2016 | autor Redakce
S Instaxem do ZOO

Vydejte se spolu se společností Fujifilm Europe GmbH org.sl. ČR do Brněnské ZOO a užijte si den plný zábavy a fotografování s celou svojí rodinou.

16.4. bude Brněnská ZOO křtít mládě ledního medvěda, které přišlo na svět na konci listopadu 2015. Stalo se tak pátým mládětem medvědice Cory, kterou si Brněnská ZOO přivezla do svého výběhu v březnu roku 2000 ze St. Petersburgu. Tato medvědice tvoří pár s medvědem Umca, pocházejícím z Alma Aty. Tomuto páru se již narodila mláďata Bill, Tom, Kometa a Nanuk.

Každý, kdo by se rád podíval na mládě ledního medvěda, by měl využít této příležitosti, protože ani toto mládě v Brněnské ZOO nezůstane. Mláďata nemohou být se svými rodiči příliš dlouho. Je tomu tak proto, aby se zabránilo případnému páření v jednom rodu.

Vzhledem k tomu, že je celá tato událost velice fotogenická, rozhodla se společnost Fujifilm být u toho a pro návštěvníky si připravila zajímavý program. Na místě bude se svým barevným stánkem, kde se budou moci děti fotit u fotostěny plné zvířátek. Tuto památeční fotku si budou moci okamžitě odnést domů. Na stánku si budou moci děti s rodiči vyzkoušet I zábavu v podobě zvířátkového scrapbookingu.

Zájemci si též budou moci zapůjčit fotoaparát Instax, ke kterému při zakoupení balíčku filmů získají omalovánkové leporelo, do kterého si budou moci nalepit všechny své fotografie, které pořídí na zapůjčený Instax.

V polovině dubna odstartuje veliká soutěž s Fujifilmem a společností Lego. Každý, kdo si v Brněnské ZOO zapůjčí v termínu od 16.4. do 26.8. fotoaparát Instax, bude mít šanci vyhrát zájezd do Legolandu

1. cena Zájezd do LEGOLANDU v Německu (obsahuje rodinnou vstupenku - 2 dospělí, 2 děti, doprava a kapesné 100 EUR)
2.cena stavebnice LEGO
3.cena stavebnice LEGO 
4.cena Instax mini70
5.cena Instax mini8

Podmínky zařazení do soutěže:

Zapůjčení fotoaparátu Instax či využití vlastního Instaxu
Zakoupení si jednoho balení filmu Instax
Vyplnění kuponu s dokladem o koupi Instax filmu

Více informací najdete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.