Přijďte na festival Kolem světa 23. a 24. listopadu 2019

Publikováno: 24. října 2019 | autor Redakce
kolemsveta-72dpi-webfv-1000x600px--.jpg

Kolem světa je největší festival o cestování v České republice. Jeho hlavní náplní jsou přednášky a projekce zkušených cestovatelů a fotografů. Program probíhá v pěti projekčních sálech. Pro návštěvníky jsme přichystali více než 70 projekcí a přednášek, deset tanečních představení z celého světa a 15 stánků s ochutnávkou gastronomických specialit.

Text: redakce dle zdrojů RNDr. Karla Wolfa, foto: autoři

23. a 24. listopadu 2019 v Clarion Congress Hotelu Prague ****

Potkáte známé tváře a fotografy

Na festivalu Kolem světa vystupují noví mladí cestovatelé, ale i zkušení dobrodruzi, kteří umí své zážitky a zkušenosti předat návštěvníkům zábavnou formou. Nečekejte nudné školní přednášky, těšte se na show, která vás pobaví i otevře obzory, případně motivuje, abyste také vyrazili za dobrodružstvím.

Těšte se na motivační a přednáškové stand-upy Ladislava Zibury, Pavla Svobody nebo fotografa Petra Jana Juračky. Hlavní organizátor festivalu Karel Wolf bude prezentovat pásmo s nejkrásnějšími národními parky USA, které projel s ženou a dvěma malými dětmi.

Více informací a všech sedmdesát témat akce spolu s Exotic Food Festivalem najdete na http://www.kolemsveta.cz.

A sledujte i https://www.facebook.com/kolemsveta.cz/

festival-2019-e1567374283912.jpg

Cestovatelský festival KOLEM SVĚTA je největší cestovatelský festival v České republice s více než 15 letou historií. Festivalu v Praze se pravidelně účastní více než 2500 návštěvníků, kteří mají možnost shlédnout více než 70 cestovatelských přednášek v pěti sálech, ochutnají jídlo z 15 exotických restaurací a shlédnou přes 30 výstavních nebo prodejních stánků. Dalšími místy, kde se festivaly nepravidelně konají jsou Brno, Plzeň, Olomouc, Ostrava a České Budějovice.

Plánované termíny festivalů:
27. 9. 2019 – PRAHA, minifestival Kolem Světa na Letišti Praha
23. 11.-24. 11. 2019 – PRAHA, Clarion Congress Hotel Prague ****
1. 2.-2. 2. 2020 – PLZEŇ, Měšťanská Beseda
14. 3.-15. 3. 2020 – PRAHA, PVA EXPO v Letňanech

 

SPOLUPRÁCE:

Máte zájem se zúčastnit festivalu jako partneři a propagovat své služby nebo produkty? Máte zájem na festivalu vystupovat jako přednášející se svou cestovatelskou projekcí?Pokud ano, zašlete zprávu na adresu info@kolemsveta.cz.

CESTUJEŠ A MÁŠ PŘIPRAVENOU ZAJÍMAVOU PROJEKCI?
Chceš do příštího programu festivalu přispět vlastní přednáškou nebo filmem? Pak nám zašli náhledy kvalitních fotografií, případně odkaz na video, anotaci (5 výstižných vět) a název programu. Uveď také své jméno, adresu, email a telefon. Do festivalového programu zařazujeme pouze 60 minutové prezentace. Díky a těším se na spolupráci, Karel Wolf (info@kolemsveta.cz)

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.