Nikon kalendář 2016 vyšel v sedmém vydání

Publikováno: 16. prosince 2015 | autor Redakce
nikon-kalendar-2016.jpg


Dne 11. 11. 2015 proběhlo v hotelu Holiday Inn v Praze pod vedením moderátora Petra Horkého slavnostní vyhlášení výsledků soutěže NIKON KALENDÁŘ 2016.

Odborná porota v čele s panem Stanislavem Pokorným vybrala z celkového počtu 1 153 přihlášených fotografií padesát semifinálových. Mezi nimi bylo i dvanáct fotografií, které ozdobily sedmé vydání prestižního NIKON KALENDÁŘE 2016 a které byly až do slavnostního večera utajené před zraky veřejnosti.

Na sedmé vydání prestižního kalendáře vyrobeného v limitované edici 111 ks se můžete podívat zde.

AUTORY 12 VÍTĚZNÝCH FOTOGRAFIÍ V KALENDÁŘI PRO ROK 2016 JSOU:

Tomáš Tichý (Ráno na konci světa), Jaroslav Kuneš Behenský (Origami Tale), Pavla Hralová (Čas), Tomáš Holub (Podzimní Vysočina), Roman Kantor (Betelné zvonek:Ščí jak sviňa), Pavel Svoboda (V ráji), Renata Kratochvílová (Alea iacta est …), Milan Fiala (fakt je kulatá), Petr Luňák (Pohádka), Martina Petrová (Petvážky), Jiří Částka (Balónový ráj), Richard Horák (Praha tajemná…).

ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM SOUTĚŽE SE STAL MILAN FIALA S FOTOGRAFIÍ „FAKT JE KULATÁ“.

DRAŽBA

Po křtu následovala dražba 12 vítězných fotografií z kalendáře pro rok 2016 a díky velkému zájmu přítomných hostů došlo také k vydražení některých semifinálových fotografií. Výtěžek ze všech vydražených fotografií a dobrovolný příspěvek 10 000 Kč od společnosti Nikon tak přinesl Domovu pro zrakově postižené Palata dar ve výši 319 000 Kč.

TIPOVACÍ SOUTĚŽ V INTERNETOVÉ GALERII

V internetové galerii probíhala pro širokou veřejnost také tipovací soutěž. Výhercem se stal pan Jiří Čondl a od společnosti NIKON získal šek na nákup zboží této značky v hodnotě 10 000 Kč.

Společnost NIKON spol. s r.o. děkuje všem soutěžícím za jejich fotografické příspěvky do soutěže.

VÍCE O PROJEKTU NAJDETE ZDE


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.