Na cestách s únorovým FotoVideo

Publikováno: 28. ledna 2016 | autor Redakce
FotoVideo 2/2016

Kdo by neměl rád cestování, hory a vzdálené krajiny. Koho by nelákalo fotografické dobrodružství?

V našem již druhém letošním vydání si můžete povídat s osobnostmi, které mají cestování rády a hlavně dokáží své cesty a zážitky dokonale zdokumentovat.

V únorovém FotoVideo si užijete krás přírody, adrenalinových sportů a mnoha okamžitých záběrů z městských ulic. Ano! Fenomén streetfoto zaujal mnohé z nás i vás a dospěl k dokonalosti. Vychutnejte si ho! A nezapomeňte, že jsme soutěžním časopisem. Opět můžete vyhrát spoustu věcných i finančních cen.

Vybírejte si tedy z obsahu únorového vydání časopisu FotoVideo třeba jen namátkou:

  • KDO BUDE PŘÍŠTÍM EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO 2016? - Chcete 1500 EURO? Velká soutěž na téma KRAJINA je tady! Posílejte přesně dle pravidel.
  • INSPIRACE: VELKÝ RUSKÝ FOTOGRAF DENIS KLERO - Je součástí mezinárodní rodiny fotografů Red Bull Photography
  • NA CESTÁCH: ROZHODUJE TÉMA, EMOCE A OBSAH! - Nádherné rozhovory s nejlepšími cestovateli-fotografy
  • SOUTĚŽ S GITZO: JAK FOTÍ MISTR JAN WILLIAM DRNEK? - „Můj stativ musí snášet časté nástrahy přírody…“
  • PRAXE:  JPEG vs. TIFF V NAŠÍ DIGIŠKOLE - Obrazová kvalita? Mylné interpretace?
  • TECHNIKA: EXKLUZIVNĚ! NOVÝ OLYMPUS PEN-F - Spojení dobré tradice s moderními technologiemi

Pokud však toužíte po spoustě dalších inspirativních a praktických materiálů, tak neváhejte a kupte si nás! Únorové vydání časopisu FotoVideo najdete na novinových stáncích a v kvalitních prodejnách tisku po celé České i Slovenské republice a samozřejmě v digitálních kioscích v elektronické podobě.

Mnohé z vás zaujala jedinečná nabídka našeho předplatného. Jsme rádi, že můžete získat náš časopis na celý rok a ještě navíc s batohem, brašnou či poukazem na workshop či fotoknihu za bezkonkurenční cenu. Pokud jste spokojení s tím, co vám v tomto, únorovém vydání nabízíme, objednejte si hned předplatné časopisu FotoVideo v papírové či elektronické podobě a budete ho mít i v jeho dalších vydáních stále u sebe. Je už fakt čas si nás předplatit! Koupí našeho předplatného ušetříte téměř 40% vašich výdajů oproti koupi v běžné prodejně. A ještě si můžete příslušný dárek vybrat! A nezapomeňte, že v každém vydání najdete více než 20 nejlepších snímků z aktuálně vyhodnoceného tématu soutěže Fotograf roku 2016 a další desítky čtenářských snímků z našich bohatě dotovaných soutěží!

Klikněte hned na: www.ifotovideo.czwww.fotografroku.cz

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.