Květnové voňavé FOTOVIDEO

Publikováno: 28. dubna 2020 | autor Redakce
Květnové voňavé FOTOVIDEO

V máji jsme si ještě blíž. Je to tak! Chce to sundat roušku, vzít toho druhého do náručí a pořádně jí nebo jeho zlíbat. Svět je přeci normální, lidé se mají a mohou a chtějí mít rádi a polibek a objetí k tomu patří. Tak nám dovolte vás také obejmout alespoň takto na dálku, prostřednictvím voňavého květnového FotoVideo.

Tu vůni papíru a tiskařských barev chtě nechtě stejně přehluší zázraky přírody, které kolem nás všude teď kvetou a slibují hojné plody. I my jsme se snažili plodit a kvést a výsledky si můžete přečíst uvnitř ve více než dvaceti povedených materiálech.

Začali jsme jako vždy fotografickou inspirací, ze které jsme ale velmi rychle přešli k praktickým a obrazově silným článkům. Asi dobře znáte Martina Raka, Zdeňka Bardona, Tomáše Halušku, Marcela rebro, Martina Kamína, Kateřinu Janišovou, Petra Jana Juračku, Angelo Purgerta, Radka Plíhala, Patra Horkého, Jana Kaisera, Simonu Nálepkovou, Petra Březinu a další a další, kteří se na přípravě tohoto skvělého vydání podíleli. Děkujeme jim a věříme, že Vás jejich fotografie, vyprávění a skvělá slova budou bavit.

Tohle vydání má v sobě ale skryté dvě na sobě nezávislé a naprosto impozantní události!

Tou první jsou vítězové soutěžního tématu Černobílý portrét, jejichž profesionalita se dostala hodně hluboko do krásných a vycizelovaných snímků. Je radost si prohlížet těch dvacet nejlepších seniorských a deset super krásných juniorských fotografií!

A tou druhou je opravdu velký test fotografických filtrů, který u nás asi dlouho nikdo tak pečlivě jako Radek Plíhal neudělal. Nastudujte si ty polarizační a příště vám přineseme testy dalších! Máte se opravdu na co těšit!

Tak si prohlížejte a účastněte se soutěže Fotograf roku!

Vyberte si z květnového vydání časopisu FotoVideo:

FOTÍME KRAJINU: MARTIN RAK – ČESKÝ LES

„Fotografovaná lokalita mě musí oslovit“

MINIFOLIA: MARCEL REBRO A TOMÁŠ HALUŠKA

Specialisté tématu měsíce soutěže Fotograf rokuMINIFOLIO: MARCEL REBRO

ÚDÁLOST: FOMEI SLAVÍ 30 LET

Velký rozhovor o tom, co bylo s Milošem ŽalmanemÚDÁLOST: FOMEI SLAVÍ 30 LET

LAOWA PŘEDSTAVUJE: LAOWA 17 mm f/4 GFX Zero-D

Co ještě chybělo středoformátovým přístrojům?

NA CESTÁCH: PETR JAN JURAČKA V ČERNOBYLU

Jak se fotilo slavnému fotografovi s novými hračkami?

TECHNIKA: HISTORICKY NEJVĚTŠÍ TEST FILTRŮ U NÁS

Nakoupili a půjčili jsme si téměř 70 filtrů…TECHNIKA: HISTORICKY NEJVĚTŠÍ TEST FILTRŮ U NÁS

Předplaťte si nás, máte nové možnosti a jde to velmi rychle a můžete i po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti kusech, či… Jak se vám to bude líbit.

Je na čase ušetřit, a ještě získat praktickou a potřebnou věc. Rok 2020 prožijte s naším časopisem, který vychází pravidelně koncem každého kalendářního měsíce. Objednáte si ho a dostanete po zaplacení výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru. Objednejte si tedy raději hned a vybírejte v časopise na stranách 96 a 97 a také elektronicky například na:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

https://www.send.cz/casopis/779/foto-video/

https://foto-video.magaziny.cz/

https://predplatit.cz/detail/foto-video/200/

Květnové voňavé FOTOVIDEOMít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji, a ještě k tomu ta cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! UŠETŘÍTE!

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.