Červnové FotoVideo je o nejfotografovanějších tématech

Publikováno: 25. května 2016 | autor Redakce
FotoVideo 6/2016

Diskutujeme vážně i o focení dětí. Děti jsou štěstím každé rodiny a součástí všech událostí, prostě štěstím a láskou nás všech. A vždycky budou, že! Není to lehké focení! Jen opravdu těžko se hledá nový záběr, nový příběh.

Prohlédněte si více než dvacet nejúspěšnějších fotografií ze soutěže Fotograf roku 2016 a porovnejte své názory s odbornou porotou. Přečtěte si testy těch nejžhavějších novinek, aspirujících na ceny EISA Awards. Prostudujte si praktické návody a rady z pera Honzy Vojtka. Užijte si krásné rozhovory s velkými fotografy. Chcete ještě víc? Máte a budete mít!

Vyberte si z nabitého obsahu červnového vydání časopisu FotoVideo a kupte si ho určitě domů:

  • INSPIRACE: CHRISTOPHER ROCHE MILUJE SVĚT / Představujeme jednoho z národních vítězů soutěže Sony World Photography Awards 2016. Jak jinak než jeho úžasnými, himalájskými záběry.
  • FOTOKLUBY: BEROUNŠTÍ FOTORICI / Opět se představují a také vystavují: František Dostál, Veronika Souralová, Radek Dobruský, Lucie Svobodová, Jan Šroubek, Alena Vykulilová a Petr Vydra.
  • INSPIRACE: GILES DULEY A JEHO ROCK&ROLL / Cestování do světa válek a bolesti! Nádherný souboj s osudem velkého člověka, fotografa!
  • PRAXE: LÉTAT S DRONEM V HIMALÁJÍCH? / Jak vypadá příprava našeho kolegy na K2? Do výšek? Jak to půjde? Jaké jsou očekávání? Jde to vůbec? Je to možné? Neselže fotografická technika?
  • PRAXE: RETUŠE PORTRÉTU JSOU TU ODJAKŽIVA / Otestovali jsme PortraitPro15 pro vás! Náš špičkový lektor Honza Vojtek vám tentokrát vybral opravdovou lahůdku a k ní přidal i výbornou soutěž. To si fakt prostudujte hezky pomalu a v klidu.
  • PHOTOKINA JE FOTOUDÁLOSTÍ ROKU / Zveme vás na zcela nové akce a prezentace. Svět fotografie a videa se výrazně mění, nastupují nejen nové technologie a postupy. Jak odpoví největší fotografický veletrh v září tohoto roku?
  • a další a další články, testy, novinky a inspirace.

Prodáváme se po celé české a Slovenské republice. A pokud FotoVideo nebudete moci najít, napište nám. Doporučíme vám nejbližší prodejnu, kde ho zaručeně koupíte.

Mnohé z vás zaujala jedinečná nabídka našeho předplatného. Jsme rádi, že můžete získat náš časopis na celý rok a ještě navíc s batohem, brašnou či poukazem na workshop či fotoknihu za bezkonkurenční cenu. Pokud jste spokojení s novou nabídkou, kterou vám v tomto červnovém vydání opět nabízíme, objednejte si hned předplatné časopisu FotoVideo v papírové či elektronické podobě a budete ho mít i v jeho dalších vydáních stále u sebe. Je už fakt čas si nás předplatit! Koupí našeho předplatného ušetříte téměř 50% vašich výdajů oproti měsíčním nákupům v běžné prodejně. A ještě si můžete příslušný dárek vybrat! A nezapomeňte, že v každém vydání najdete více než 20 nejlepších snímků z aktuálně vyhodnoceného tématu soutěže Fotograf roku 2016 a další desítky čtenářských snímků z našich bohatě dotovaných, fotografických soutěží!

S námi vyhrajete!

Najdete nás také na facebooku:

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.