Digitální škola
20.03.2011 13:12 |
Dobrý den! Víte někdo prosím o nějakých kurzech, kde Vás naučí pracovat s digitálem? Ideálně fakt úplně od začátku a třeba i na víc dnů rozložený... zkrátka digitální školu;-)
20.03.2011 13:12 |
Dobrý den! Víte někdo prosím o nějakých kurzech, kde Vás naučí pracovat s digitálem? Ideálně fakt úplně od začátku a třeba i na víc dnů rozložený... zkrátka digitální školu;-)
Těšíme se na setkání s vámi! Tento pátek vás čeká příjemný večer s příjemnou hudbou a zástupci...
Upozornění - máme nový redakční systém, nebojte se nám napsat přes formulář pokud se vám nedaří se...
Na květen jsme pro vás nachystali horkou novinku. Zahajujeme novou sérii našich workshopů a...
Květnové FotoVideo s žabičkou na titulní straně je stále v prodeji! Je toho moc a zase více než...
Pod názvem Civilizovaná iluze se skrývá profilová prezentace fondu, který se v současné době řadí...
Květen 2012 - Máte zájem se zúčastnit workshopů a fotosetkání pořádaných časopisem FotoVideo?
Ano, jen těch soutěžních v časopise
Ano, ale jen těch klasických workshopů
Workshopů se nezúčastňuji z důvodu nedostatku času
Nemám zájem, nepotřebuji workshopy
Výsledky se zobrazí po hlasování.
Každý měsíc pro vás připravujeme několik soutěží. Všechny mají svá pravidla, určený počet snímků a téma. Řada údajů je však pro všechny soutěže stejná.
Vložil: Zuzana Šimová | 14.05.2012 14:47
Prosím Vás kedy bude vyhodnotenie? :)
Vložil: Monika Židková | 13.01.2012 04:44
Svatbu mi fotila P. Gajdová (http://www.pavlagajdova.cz -...
Vložil: Peter Halás | 09.01.2012 21:40
To delo by som chcel mať v ruke a môj syn natrvalo!!!!
Vložil: Petr Mašek | 18.12.2011 21:15
První várku soutěžních fotografií jsem zveřejnil na...
Vložil: Honza Veselý | 03.11.2011 12:19
Parádní fotoaparát za přijatelnou cenu. Nedávno jsem si jej...